The proposal shapes as an advertised treasure hunting event. The goal is to find the fourteen carat gold ring hidden at Disz square (former St. Stephan square), Miskolc, Hungary. The event goes on until the ring is found.

The lucky person who finds the ring (it`s originality is proven by the text etched inside the ring) and shows it to Gyorgyi Madarasz, curator at Miskolc Gallery, gets the pair of the ring as a present.

The event started 10am, 17. August 2004. However the ring still have not been found. So the event is still on.

 

A javaslat szórólap által és apróhirdetésként meghirdetett kincskeresõ esemény formáját ölti, melynek során a miskolci Dísz téren (volt Szent István tér) elrejtett tizennégy karátos aranygyûrû felkutatása a cél. Az akció a valódi gyûrû megtalálásáig tart.

Az a szerencsés kincskeresõ, aki rálel az igazi gyûrûre (eredetiségét anyaga mellett a belevésett felirat szavatolja) és bemutatja a Miskolci Galériában Madarász Györgyi kurátornak, megkapja ajándékba a gyûrû párját is.

Az esemény 2004. augusztus 17.-én, kedden tíz órától hirdettetett meg. A széles életkori spektrumot képviselõ kincskeresõk elsõ körben nem jártak eredménnyel. A gyûrû nem lett meg. Az akció tehát folytatódik.

 *